Hvis du leder efter en skøn familiehund i en overskuelig størrelse, så er en Staffordshire bull terrier et rigtig godt valg, og du kan her læse hvorfor.

Den gæve lille Staffordshire bull terrier var for nogle hundrede år siden en kamphund, men da det blev forbudt i England, så begyndte man at avle dem til kæledyr.

Derfor skal du vælge den

En Staffordshire bull terrier er en godmodig og kælen lille sag. Den er loyal som bare pokker, og så er den modig. 

Du kan stole på denne race, og den er god for hele familien. I England er den kendt for at passe på børn, og den er rigtig god til dem. Du kan læse mere om dem her.

Størrelse 

En Staffordshire bull terrier bliver normalt 11-17 kilo, og de kan blive omkring 12-16 år gamle. De bliver omkring 40 cm høje, og de kan have flere forskellige farver. Det er en rigtig legesyg race, som elsker når du giver dig god tid til at deltage i legen.

Motion 

Racen har brug for en del motion, så hvis du har en have er det en fordel. Med nok gåture kan den dog også sagtens bo i lejlighed. Den elsker at løbe, lege og grave, så det skal du og din have være klar til.

Det er vigtigt, at du lærer hunden at socialisere mens den er hvalp. Ellers kan den have svært ved at være sammen med andre hunde. Men hvis du socialiserer den tidligt, så er det normalt slet ikke et problem.

Du kan jo mødes med venner og familie som også har hund, så din Staffordshire bull terrier får faste venner. Det er super hyggeligt for både mennesker og dyr.